Booster Magnet Duit

Saya teramat yakin, setiap manusia yang hidup di muka Bumi ini sentiasa memikirkan tentang kekayaan dan kemakmuran. Namun begitu masih ramai juga diantara kita  terjebak dalam kancah kemiskinan.

Ya,kemiskinan berada di mana-mana walaupun kita dilahirkan pada asalnya dengan penuh kekayaan. Bagi yang pernah hidup dalam kancah kemiskinan , tentu anda mengetahui bagaimana rasanya hidup di dalam kemiskinan, jauh dari menyenangkan dan ianya tidak seperti harapan yang diimpikan.

Jika ada yang mengatakan bahawa kemiskinan akan melatih kita untuk bersabar, tetapi setiap kesabaran itu pasti akan ada batasnya. Malah jika kita terus berada di dalam kancah kemiskinan , tidak kira sama ada miskin harta atau miskin pemikiran,satu masa nanti pasti anda akan dibawa ke jalan buntu. Oleh itu anda tidak harus bertahan dalam kehidupan seperti ini.

Sebagai manusia anda di utus menjadi khalifah di muka bumi ini. Cuba anda bayangkan apa yang terjadi jika anda hidup dalam kemiskinan, tidak berdaya  dan tidak mampu melakukan apa-apa sedangkan anda sebenarnya dilahirkan kaya.Walau bagaimana hebat pun manusia, untuk memenuhi potensi yang diinginkan , anda perlu sebuah kehidupan yang  sejahtera dan makmur.

Kerana itulah anda harus kaya, dan pasti boleh kaya kerana anda sememangnya sudah memiliki kekayaan yang tidak terbatas. Apa yang penting anda harus membuka hati dan minda bagi melihat kekayaan tersebut.

Jika sebelum ini anda percaya bahawa anda perlu bekerja keras untuk menjadi kaya, anda juga perlu mengorbankan masa dan kebahagiaan  anda dan keluarga untuk mencari sesuap nasi untuk menyara keluarga, lupakan kepercayaan tersebut. Kerana kepercayaan itu adalah TIDAK BENAR sama sekali , kerana pada hakikatnya anda perlu bergembira untuk menikmati   lebih kegembiraan dan seterusnya kekayaan di dalam kehidupan anda.

Memperkenalkan ebook ‘booster’ magnet kekayaan, di mana ebook ini adalah gabungan formula dan kaedah yang telah saya gunakan, dan kaedah ini terbukti berkesan kepada saya,malah saya amat yakin jika anda mengambil tindakan dan mengamalkannya ia  juga akan memberi kesan yang terbaik untuk anda.

Testimoni:
Semalam ada majlis bacaan yasin di ofis, beri sumbangan buah-buahan bernilai RM50..kemudian claim nak 10 kali ganda pulangan. Hari ni dapat cek RM500. Sekadar berkongsi untuk tingkatkan kepercayaan dan keyakinan.- Che Bibi,

 

Salam Linn comel dan kwn2,saya ingin berkongsi kegembiraan , dengan Izin Allah saya dapat sales 16 pasang baju dan dress arini dari pkul 10 am – 1ptg dari butik online saya. Semalam selepas saya buat surat kemaafan spt yg di ajar dlm booster magnet duit,ternyata aliran rezeki sangat lancar. Rupanya rase marah yg terpendam dlm diri bertahun lamanya menjadi energi negatif yg menghalang pengaliran energi positif.Jom kwn2 yg belum buat surat kemaafan cepat hilangkan energi negatif yg ada. Dan satu lagi apabila berdoa ,berdoa utk diri kita dan org lain juga supaya malaikat terus mengangkat dan aminkan doa kita. Semuga kita semua mendapat rezeki yang melimpah ruah yg berpanjangan dan bertambahnya zakat kita semua . Umat Islam terus cemerlang, luarbiasa kaya dan berjaya didunia dan akhirat , Amin
 
Antara yang dikongsikan melalui ebook ini ialah:•    
  • Bagaimana melindungi diri anda dari masalah kebocoran  wang ( Wang sentiasa dibelanjakan diluar jangkaan , disebabkan oleh hal yang tidak disangka, oleh ituanda gagal untuk menyimpan wang)
  • Bagaimana mencipta aliran rezeki  dan seterusnya menggandakan kekayaan anda
  • Mengapa kehidupan anda sentiasa ditimpa masalah terutamanya yang berkaitan dengan wang, malah anda sukar untuk mencipta kejayaan dan kekayaan
    •   Mengapa anda sukar menerima sedangkan anda adalah seorang yang pemurah dan suka bersedekah sedangkan  sudah dijanjikan  melalui hukum pulanagan 10 kali ganda iaitusesiapa yang mengeluarkan sedekah akan dibalas dengan minimum 10 kali ganda apa yang dikeluarkan.
    • Bagaimana untuk menebus semula 10 kali ganda daripada wang yang telah anda keluarkan mengikut law of tenfold return atau hukum pulangan 10 kali gandBagaimana untuk hidup gembira  dan seterusnya menjadi ‘ booster’ magnet kekayaan
    • Bagaimana untuk memastikan hidup anda sentiasa positif dan seterusnya menarik lebih banyak perkara positif dan menggembirakan  ke dalam hidup anda
    • Bagaimana untuk hidup di masa sekarang, dan melupakan segala kegagalan lampau akibat di sabotaj oleh minda anda sendiri (masalah mental block)
    • Dan beberapa panduan lagi untuk anda hidup kaya dan sejahtera

    Jadi, jangan bertangguh lagi untuk mendapatkan ebook ‘booster magnet duit’ ini . Jika dulu saya perlu mengeluarkan Ribuan Dollar untuk berguru bagi mendapatkan ilmu ini. Adakah anda dapat meneka berapa harga yang akan saya berikan untuk anda memiliki ebook ini? Rm70? , atau lebih mahal sedikit RM71? 

 

Sudah tentu tidak, ebook ini adalah hasil manifestasi saya keinginan saya untuk membantu golongan yang memerlukan untuk mempelajari ilmu kekayaan, kerana itulah saya mnjadikan ebook ‘Booster Magnet Duit’ ini sebagai ebook pertama yang berada di bawah pakej, ‘ Harga Budget Untuk Ilmu Kekayaan. Jadi berapa banyak harus anda laburkan untuk memilik panduan dari ebook ini? Anda perlu mengeluarkan hanya RM40.Ya, hanya RM40 , adakah terlalu besar nilai RM40 bagi anda untuk memiliki ilmu yang telah mengubah kehidupan saya ini. Tepuk dada tanya hati.

Jika anda ingin memiliki ebook ‘booster magnet duit’ sila ikuti 2 langkah mudah tersebut.

Langkah pertama:Sila Buat Pembayaran Melalui Online Banking/Bank-In
Sebanyak RM 40.00 Ke Akaun Berikut

Akaun Maybank
No. Akaun :514271074971
Nama :Azlina Abdul Rahim
E-Mel :linncomelresources@gmail.com

Atau

Akaun CIMB
No. Akaun :7600315350
Nama :Azlina Abdul Rahim
E-Mel :linncomelresources@gmail.com

Atau

Akaun Public Bank
No. Akaun :4860392708
Nama :Azlina Abdul Rahim
E-Mel :linncomelresources@gmail.com

Atau
Akaun Bank Islam
No. Akaun :14195020106946
Nama :Azlina Abdul Rahim
E-Mel:linncomelresources@gmail.com

Atau

Akaun Bank Rakyat
Nombor Akaun : 220581155262
Nama: Azlina Abd Rahim
E-Mail Rujukan :linncomelresources@gmail.com

Paypal

Untuk pembayaran melalui kredit card atau paypal, anda boleh hantar ke USD 15  ke akaun paypal saya  linncomelresources@gmail.com.

 

Langkah kedua

Selepas pembayaran dilakukan, pastikan anda menghantar detail transaksi pembayaran anda .jika anda menggunakan online banking, sila ‘copy’ and ‘paste’ bukti pembayaran anda,manakala jika anda membuat pembayaran secara cash deposit  sila hantarkan butir transaksi anda, anda boleh scan dan emailkan kepada saya ke email : linncomelresources@gmail.com. Dan sekiranya anda mempunyai masalah untuk scan resit pembayaran anda, anda boleh juga MMS bukti pembayaran anda kepada 0163116972.

Jangan bertangguh lagi, sila dapatkan ebook ini sekarang, sementara jualan masih dibuka dan harga masih rendah. Jangan tunggu saya menukar fikiran saya untuk anda mendapatkan ilmu kekayaan pada harga bajet.

Linn

30 thoughts on “Booster Magnet Duit

  1. Assalamualaikum,

    Saya nak tanya sedikit tentang tawaran membeli ebook Booster magnet Duit yang ditawarkan hanya RM17 sahaja tetapi kenapa kena bayar RM50

    Terima kasih

  2. Saya tak reside kat Malaysia dan saya ingin membeli Booster Magnet Duit melalui pembayaran credit card. Saya teringat buku yg dahulu di beli melalu credit card. Sekarang cara ini tak boleh lagi ke?

  3. Saya minta maaf, harga sebenar RM17, saya tersilap kerana lupa nak padam, sebab untuk banking info saya yang saya copy dari web magnet rezeki.

    Norhayati, boleh guna credit card, melalui paypal, nanti saya tambah option tersebut

  4. Askm, ebook ini amat menarik cuma saya tertanya-tanya mengapa anda meminta dibank in kan RM 50.00 sedangkan anda menyatakan harga ebook ini hanyalah RM 17.00 sahaja.

    Terima kasih

  5. salam,
    Maaf nak tanya ebook ni mengandungi berapa muka surat. sebab seblm ni saya pernah beli ebook, walaupun hrganya murah tapi mempunyai lebih kurang 20 muka surat saja, dan isinya terlalu sedikit. tk berbaloi rasanya

    terima kasih.

  6. Salam,kak Lin…adakah ebook nie berdasarkan pengalaman sebenar kak Lin ?boleh buktikan ?bukan apa,jika ia nya pengalaman sebenar,rugi sangat klu x beli ebook nie…

  7. hi linn,ebook booster masih di jual lagi lagi ke?kalau masih dijual saya nak beli lah,saya baikin wang esok.sy terlambat membelinya sbab baru hari ni saya online.

  8. Salam,

    Masih dibuka dengan harga yang masih RM17, akan dinaikkan harga tidak lama lagi, bagi yang belum memilikinya boleh bertindak secepat mungkin.

  9. Assalamualaikum Puan, saya dah pun membeli ebook BMD ini pada 7/9/2011 dan dah pun email kepada puan bukti pembayaran. Namun, saya masih belum dapat link download ebook ini sehingga sekarang. Mohon kerjasama atas perkara ini. Terima kasih.

    • Maaf Puan, setelah saya check semula email, link tersebut dah pun dihantar kepada saya. Saya tak perasan sebab banyak sangat email. Terima kasih banyak.

  10. Masih dibuka, dan sentiasa dibuka selagi site ini masih wujud, tetapi harga mungkin akan dinaikkan, jadi bertindaklah sekarang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>